Usi rezistente la foc

Usile rezistente la foc 120 minute au transport in orice localitate din Romania inclus in pret

USI INDUSTRIALE NINZ, DIERRE, LOCHER- ITALIA. Sunt usi certificate, USI si PORTI ANTIFOC/ REZISTENTE LA FOC, usi MULTIFUNCTIONALE, zincate si vopsite in culori RAL, in camp electrostatic, cu un design modern. Aceste usi pot fi livrate intr-o gama larga de dimensiuni standard sau la cererea clientului, pot fi usi cu unul sau doua canate si pot fi echipate, conform cererii, cu accesorii certificate.

Avand stocuri si preturi fara concurenta,de foarte multi ani Prompt System se remarca ca furnizor serios pentru usile metalice, antifoc/rezistente la foc NINZ, in vanzarea, distributia, montajul si realizarea de proiecte.

Ofera siguranta oricarui spatiu cu usile antifoc agrementate tehnic

Datorită fiabilităţii şi calităţii acestora, uşile antifoc NINZ pot fi găsite peste tot în Romania şi în multe alte ţări din întrega lume, în clădiri frecventate de un număr mare de persoane şi a căror siguranţă trebuie să fie garantată, şi anume şcoli, spitale, târguri, centre comerciale, fabrici de producţie, hoteluri, muzee şi altele.

In cazul cererilor speciale care cuprind usi cu dimensiuni atipice, diferite RAL-uri, accesorii, geam, grile de ventilatie, praguri de etansare, usi culisante rezistente la foc, etanse la fum, usi printate digital NDD - imitatie de lemn sau decoratiuni grafice  s.a - va vom transmite OFERTE PERSONALIZATE LA PRETURI COMPETITIVE!

Usile sunt vopsite in camp electrostatic. Nu este cost suplimentar pentru urmatoarele culori din gama RAL, cu exceptia RAL-ului 3000 – pt care exista cost suplimentar: RAL 9001, RAL 9002, RAL 9010, RAL 1013, RAL 9018, RAL 1003, RAL 1015, RAL 3000, RAL 5010, RAL 5024, RAL 6000, RAL 6005, RAL 7024, RAL 7035, RAL 7038, RAL 8011, RAL 9011.

Usile ANTIFOC sunt echipate cu manere pe sild - negre, broasca pt cilindru, 2 balamale din care 1 cu arc pentru autoinchidere ( nu necesita montarea unui amortizor hidraulic).

UNIVER EI2 60 si EI2 90 – usi rezistente la foc (antifoc) 60 min si 90 min reversibile

Usile rezistente la foc (antifoc) pot fi intr-un canat sau in 2 canate, rezistente la foc 30 min., 60 min., 90 min., 120 min. si etanse la fum 60 min;

- Foaia de usa reversibila este din tabla galvanizata, cu miez izolator, iar grosimea este de 60 mm;

- Toc de colt de 65 mm, cu sau fara prag, din profil de tabla galvanizata, cu suporti de fixare in perete si pregatire pentru fixare cu suruburi de dilatatie;

- 2 balamale: o balama cu arc pentru autoinchidere si o balama pe rulment cu suruburi pentru reglare verticala;

- Broasca antifoc reversibila echipata cu cheie tip patent;

-Bolt de siguranta montat pe partea cu balamalele;

- Maner de siguranta negru cu miez de otel, livrat cu silduri, orificiu de butuc si gauri pentru chei patentate;

-         Garnitura termo-expandabila introdusa in cavitatea corespunzatoare din toc;

-         Placuta de identificare cu seria de productie pentru fiecare usa antifoc;

-         Vopsire in camp electrostatic, aspectul este de coaja de portocala;

-         Putem aduce pe comanda speciala usi cu dimensiuni atipice precum si usi vopsite in diferite nuante RAL si vopsite digital;

- Greutate: EI 60 - 33 kg/m2; EI 90 – 43 kg/m2;

- Gol de trecere: pe latime: l – 74 mm; pe inaltime: H – 40 mm;

- In stoc avem usi rezistente la foc (antifoc) UNIVER conform tabelului de mai sus, in nuanta RAL 1013, RAL 7035, RAL 9010

ACCESORII PENTRU USI REZISTENTE LA FOC (ANTIFOC) UNIVER:

-  cilindri cu 3 chei;

- garnitura de etansare;

-  bare antipanica;

-  broaste antipanica;

-electromagneti;

-amortizoare;

- geam;

- prag automat de etansare;

-  alte tipuri de tocuri - la cerere.

      TOATE USILE REZISTENTE LA FOC (ANTIFOC) COMERCIALIZATE DE NOI SUNT INSOTITE DE AVIZ TEHNIC ELIBERAT DE CONSILIUL TEHNIC PERMANENT PENTRU CONSTRUCTII, AGREMENT TEHNIC ELABORAT DE ICECON SI DECLARATIE DE CONFORMITATE CU SERIILE PENTRU FIECARE USA REZISTENTA LA FOC (ANTIFOC).